top of page
  • Writer's pictureHana Stojkovic,writer,artist

Pogledajdobro


Internetom svakodnevno kruže razni psihološki testovi. Jedni su brzi i laki, a drugi zahtevaju vaše vreme, pažnju i koncetraciju.


Za one koji žele da "zavire" u svoju podsvest i saznaju nešto više o sebi, izabrali smo test gde ćete samo na osnovu jednog pogleda to i uspeti.


Ovaj zanimljiv test ličnosti analizira vašu percepciju i način na koji sagledavate život i tragate za svojom životnom svrhom.


Bacite pogled" i zapamtite šta vam je najviše privuklo pažnju na ilustraciji, a onda saznajte nešto novo o vašem karakteru,ličnosti i budućnosti.

Pogledajte sliku i razmislite na šta vas podseća,pa pogledajte rešenje.Otkrićete tajne vašeg karaktera kog niste bili svesni.


♤♤♤♤♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡♤♤♡♤♡♤♡♤♡♡♤♡♤♡

LICE

UKOLIKO STE UOČILI PRVO LICE:


Ako ste na ilustraciji prvo uočili lice, to znači da uvek posmatrate širu sliku u životu. Kod vas je sve postavljeno na svoje mesto. Shvatili ste kojim ciljevima težite, razumete svoje snove, znate kako da ih ostvarite i verovatno ste već na putu da to i uradite.

Od života želite više, nešto što se ne može kupiti novcem, niti meriti sa materijalnim stvarima. Pustite srce da vas vodi i vrlo brzo ćete shvatiti za čime tragate.

PAS

UKOLIKO STE NA ILUSTRACIJI PRVO VIDELI PSA:


Ukoliko ste prvo primetili psa, to znači da imate "oko sokolovo". Pas je simbol lojalnosti, mira i stabilnosti. To što ste baš njega primetili pokazuje da tragate baš za ovakvim društvom ili partnerom - za osobama koje su odane i spremne da vam istinski uzvrate ljubav.

Vi ste mirna i staložena osobba koja pored sebe želi ljude sa kojima će razmenjivati samo dobru energiju. Cenite poštovanje kao osobinu i to očekujete od drugih. Potreban vam je saputnik sa kojim ćete deliti radost života.

Imajte na umu da ne treba požurivati stvari. Pronašli ste unutrašnjiu sreću i trebalo bi da budete zadovoljni sobom. Ne brzajte susret sa srodnom dušom, dogodiće se kada zaista bude vreme.


Izvor :NOVINE IZ SVETA OKULTNOG POD NAZIVOM "MISTERIJE"

Pišite nam,očekujemo vaše komentare,iskustva i priče na adresu

hanastojkovic58@ gmail@.com

I link

Dobrodošli🥰❤😊🍀

Recent Posts

See All

Ako

Post: Blog2_Post
bottom of page